نمایندگی انحصاری میکروویژنر در ایران

سیستم دستی تصویربرداری کامل نمونه میکروسکوپی(لام)

گسترش دنیای دیجیتال هر روز در حال گسترش است. پیشرفت تکنولوژی به خصوص در حوزه دیجیتال باعث شده است تا این حوزه به اکثر علوم دنیا رسوخ کند. علوم آزمایشگاهی، زیست شناسی، پاتولوژی و … نیز هر روز در حال دگرگونی است. همه این حوزه ها دست در دست دنیای دیجیتال، به دنبال کسب نتایج شگرف و خیره کننده هستند. اما در این میان اولین گام برای پیوند دنیای علوم میکروسکوپی با دنیای دیجیتال تبدیل این نمونه های میکروسکوپی به نمونه های دیجیتالی میکروسکویی است.

با تبدیل یک لام شیشه به یک لام دیجیتال، دیگر تمام محدودیت های یک قطعه فیزیکی از سر راه برداشته میشود. در نتیجه دریچه ای جدید جلوی راه ما ایجاد خواهد نمود.
از این رو روش های گوناگونی برای دریافت تصویر یکپارچه از نمونه های شیشه ای میکروسکوپی(اسکن لام) در دنیا به وجود آمده است. از دستگاه های اسکن گرفته تا میکروسکوپ های موتورایز تا اسکن های دستی.

در این میان، اسکن های دستی به دلیل مزیت های جذاب خود، از روش های مناسب برای تصویربرداری کل لام محسوب می گردد. از این رو به طور فزاینده ای در دنیا در حال پیشرفت بوده و هر روز به مشتریان و خواهان آن اضافه می شود.

تصویربرداری دستی کل لام چیست؟

به زیان ساده، سیستم دستی تصویربرداری کل لام(اسکن کل لام) با استفاده از یک دوربین، یک برابرساز و یک نرم افزار به شما کمک می کند تا به هر میزان از سطح نمونه میکروسکوپی خود را که تمایل به عکس برداری از آن را دارید به نمونه یکپارچه دیجیتال تبدیل کنید. سپس با مشاهده آن در رایانه، از مزیت های گسترده یک تصویر دیجیتال لذت ببرید.
لازم به ذکر است تصویربرداری دستی کل لام با عکس برداری تکی از مقاطع مختلف نمونه به کلی متفاوت است!
چرا که در عکس برداری تکی، ما مجبور خواهیم بودیم، تعدادی عکس با ابعاد یکسان که هریک تنها بخشی از نمونه را به ما نشان می دهد مشاهده کنیم. در حالیکه در تصویربرداری دستی کل لام، پس از انتخاب زمان شروع اسکن، بدون نیاز به انجام عکس برداری متداول، تنها با حرکت استیج، نرم افزار تصویری حجیم(WSI) از کل منطقه مورد نظر شما تهیه مینماید.

این تصویر واحد قابلیت زوم با حفظ کیفیت را دارا بوده و تمام منطقه مورد نظر شما را پوشش میدهد.

مزایای تصویربرداری دستی کل لام:

موارد زیادی را می توان به عنوان مزایا و محاسن روش تصویربرداری دستی کل لام(اسکن لام) اشاره کرد. البته این روش همانند سایر روش ها طبیعتا دارای محدودیت هایی نیز می باشد. در نتیجه کاربر با توجه به نیاز خود می بایست نسبت به انتخاب و خرید سیستم تصویربرداری متناسب با خود اقدام نماید.
به طور کلی برخی ویژگی های تصویربرداری دستی کل لام عبارتند از:

صرفه جویی در زمان:

اسکن یک نمونه در زوم های پایین و یا بخشی از یک نمونه در زوم های بالا، با استفاده از این روش با سرعت بیشتری انجام خواهد گرفت.

صرفه جویی در هزینه:

از آنجایی که این روش نیاز به زیرساخت خاصی ندارد، با هزینه ای در حدود یک چهارم سایر روشهای تصویربرداری، قابل تهیه و راه اندازی خواهد بود.

طول عمر بیشتر:
از آنجایی که این روش نیاز به تهیه دستگاه های مکانیکی خاص ندارد، امکان نیاز به تعمیر و یا تعویض قطعه بسیار پایین خواهد بود.

تجهیز میکروسکوپ به دوربین با کیفیت:
دوریبن مورد استفاده برای اسکن دستی، از بهترین دوربین های موجود در دنیا است. از این رو نه تنها امکان اسکن را با استفاده از نرم افزار مربوطه میسر می سازد، بلکه به خودی خود، دارای ارزش مادی و کاربردی بسیار مهمی است. این دوربین ها در موارد دیگر مثل مشاهده آنلاین نمونه ها نیز مورد استفاده قرارخواهد گرفت.

 

از آنجایی که شرکت پرتو نور آسمان رسالت خود را فعالیت تخصصی در حوزه تصویربرداری میکروسکوپی ترسیم نموده است و همچنین از تخصص، تجربه و دانش مناسبی در این حوزه برخوردار است، با دریافت نمایندگی انحصاری میکروویژنر آلمان، خود را متعهد به ارائه خدمات مشاوره، فروش، نصب و راه اندازی و همچنین خدمات پس از فروش کامل و یا تکی محصولات این حوزه می دانیم.


لازم به ذکر است سامانه مشاهده و اشتراک تصاویر میکروسکوپی، فضای ابری، آسان و مناسب جهت بارگزاری و اشتراک لام های مجازی در اختیار کاربران گرامی قرار می دهد.

 

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بالا