اسکنر
به طور کلی هر وسیله الکترونیکی که سندی کاغذی را به تصویری دیجیتال تبدیل نماید، اسکنر نامیده می شود. اسکنر ها قدرت های تفکیک متفاوتی داشته و بسته به مدل، قیمت و شرکت سازنده اسناد را با کیفیت و سرعت های مختلف به تصاویر دیجیتال تبدیل می نمایند.
با گسترش علم و تکنولوژی، اسکنرها پای خود را از اسناد کاغذی فراترگذاشته و امروزه در حوزه ها و صنایع مختلف، انواع اسکنرها به کار گرفته می شوند. از جمله اسکنرهای بناهای تاریخی، اسکنرهای سه بعدی در صنایع و کارخانجات و …
از جمله حوزه های بسیار مهم و تاثیرگذار که وجود اسکنر به خوبی احساس گردیده است، علوم میکروسکوپی می باشد. لام ها یا اسلایدهای شیشه ای میکروسکوپی برای پردازش و تحلیل نیازمند تبدیل به تصاویردیجیتال هستند که این امر توسط اسکنر ها اتفاق می افتد.
عملکرد اسکنرها
بسته به نوع و مدل ساخت، اسکنرها دارای طرز کار متفاوت و پیچیده ای هستند. شاید بتوان به طور کلی عملکرد اسکنرهای حوزه میکروسکوپی را با سایر اسکنرها مشابه یکدیگر دانست. میکروسکوپ ها با استفاده از الگوریتم های پیشرفته ای که در آنها به کار رفته است، تصاویر را به یکدیگر چسبانده و تصویری با کیفیت از کل منطقه مورد نظر تشکیل میدهند.
کاربرد اسکنرها
همانطور که اشاره شد، اسکنر ها به کمک ما می آیند تا اسناد، اجسام و ابزارها و وسایلمان را برای اهداف مورد نظر به تصاویر دیجیتال با کیفیت تبدیل نمایند. این اهداف می تواند شبیه سازی یک جسم یا وسیله، بایگانی مجموعه اسناد، ارسال و دریافت مدارک و سایر نیازهای ما باشد.
در یک دسته بندی می توان انواع اسکنرها را بر حسب شکل ظاهری و نوع کارکرد به دسته های زیر تقسیم نمود:
- اسکنرهای تخت
- اسکنرهای شیت فد (Sheetfed)
- اسکنرهای اسناد
- اسکنرهای نقشه یا پلاتر
- اسکنرهای فیلم و اسلاید
- اسکنرهای دستی قابل حمل
در حوزه تصاویر میکروسکوپی نیز سالهاست اسکنر های لام به بازار عرضه شده و بسته به ویژگی های خود، با قیمت های متفاوت عرضه میگردند. در مقالات آینده به بررسی انواع اسکنرهای لام میکروسکوپی و سیستم های تصویربرداری میکروسکوپی خواهیم پرداخت.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه دوربین های اسکنر لام، با ما تماس بگیرید: 28422668 -021
پاسخ دهید